Responsive image


Bolyai Csapatverseny a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI-ban

Feltöltve: 2021-03-19 08:22:10

a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI-ban

A Bolyai Természettudományi Csapatverseny 3-8. osztályos tanulók számára volt meghirdetve a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI-ban. Négy fős csapatok jelentkezhettek a megmérettetésre. Nagyon tetszett nekünk, hogy minden résztvevő csoport fantáziadús csapatnevet választott magának. Ötödikesként először indultunk ezen a versenyen, mely nagyon izgalmas és nagyon jó csapatfejlesztő is volt.

Azon a bizonyos pénteki napon, 2021. február 5-én nagy-nagy izgalommal érkeztünk a versenyre. A feladatok megoldására 60 perc állt a rendelkezésünkre. Ennyi idő alatt 12 feleletválasztós feladatot kellett megoldanunk, valamint egy kifejtős, szövegalkotásos feladat várt ránk. Változatos kihívások elé állítottak minket. Kérdéseket tettek fel az év állatairól, a környezettudatos életmódról, térképismeretről, termesztett növényekről, házi- és ház körüli állatokról. A feladatokat online kellett elküldeni, de papír alapon is megoldhattuk azokat.

Nekünk nagy megtiszteletetés volt, hogy részt vehettünk ezen a versenyen, nagyon ajánljuk mindenkinek ezt a versenyt. Az elért 24. helyezésünkre nagyon büszkék vagyunk. Jövőre mindenképpen szeretnénk újra részesei lenni ennek a megmérettetésnek.

Kiss Hédi és Ilyés Laura 5. a

A következő táblázatban a Bolyai természettudományi verseny legeredményesebb csapatait és elért helyezésüket láthatjátok. Öt megye (Borsod- Abaúj-Zemplén, Hajdú- Bihar, Heves, Nógrád és Szabolcs- szatmár- Bereg megye) diákjai közül a következő eredményeket érték el diákjaink:

2.hely

Természet a példaképünk

Gál Imre, Orbán Szabina, Tóth Janka, Váncsodi Viktória

  3. hely

Kiskecskék773325

Kállai Amanda, Kovács Zsombor, Mike Márta Stella, Tóth Ádám

 

Felkészítő nevelők:

Karácsonyné Újhelyi Andrea, Katonáné Molnár Mária, Loósné Nagy Ilona, Kiss Béla, Fogarasiné Tamási Piroska, Kurczina Csabáné Szmerek Gabriella, Buka Imréné Porkoláb Magdolna

A második helyezett hetedikesek

 

A díjazott csapatok: 3. helyezett nyolcadikosok

Fotók: Magánarchívum

 

E-önkormányzat portál


Ajánló


Étlap


Ajánló


Ajánlatunk

Responsive image

Facebook